Verzending & retouren

Doorgaans worden bestellingen die voor 15.00 uur op een werkdag geplaatst zijn, en direct betaald via onze online betaalopties, dezelfde dag nog verzonden. Mocht blijken dat dit (om welke reden dan ook) niet gaat lukken, dan wordt u hiervan direct per email op de hoogte gebracht.
 
  Wij vragen uw begrip voor een iets langere levertijd tijdens zeer drukke periodes (bijv. Kerst).

Wij informeren u direct per e-mail als wij uw bestelling hebben ontvangen en sturen een tweede bericht als de bestelling is verwerkt en ons magazijn heeft verlaten. Wij verzenden alles per koerier. Doorgaans biedt deze de bestelling de volgende dag op uw verzendadres aan. U ontvangt van ons een pakketnummer waarmee u via www.gls-group.eu uw zending kunt volgen.

ZELF AFHALEN
Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen bij ons afhaalpunt op de Industrieweg 24B in Beesd (postcode 4153 BW).
Dit kan alleen op dinsdag en donderdag tussen 11:30 en 16:00 uur.
Uw bestelling dient wel vooraf betaald te zijn. De eventuele verzendkosten vervallen uiteraard. Kies bij uw bestelling de optie -zelf afhalen-. Wij laten u dan per e-mail weten wanneer uw order klaar staat.

NIET GOED GELD TERUG
Ondanks onze uiterste zorg en controle kan het gebeuren dat u na aankoop een materiaal- of productiefout ontdekt. Wij raden u aan de geleverde goederen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren en de daarbij gebleken gebreken binnen redelijke tijd schriftelijk te melden (info@kitchencorner.nl).

 

 

Gelieve retouren vooraf aan te melden
Stuur het volledig ingevulde retourformulier mee
Artikelen dienen in de originele verpakking te worden geretourneerd
U bent zelf verantwoordelijk voor het juist (en eventueel verzekerd) retourneren
De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Ongefrankeerde of rembourszendingen ter attentie van Corner Store worden niet in ontvangst genomen

Ook als u een artikel om welke reden dan ook niet wilt houden, kunt u het binnen veertien (14) kalenderdagen na aflevering aan Corner Store retourneren. Corner Store hanteert de volgende basisregels voor het retourneren van een of meerdere bij ons bestelde artikelen:

Klik hier om een retour aan te melden

Klik hier voor het retourformulierQ Selection Nieuwsbrief: